Scholen in de Kunst Leusden

Eikenlaan 1,
3831 XD Leusden

033 494 43 10
E-mail ons

Scholen in de Kunst Leusden

CHRISTMAS CAROLS EVENT LEUSDEN op 12 december 2016.

Muziekleerlingen in Leusden geven hun eigen kerstconcert en brengen Leusden in kerststemming.

Vanaf 17.00 uur starten de (jongste) muziekleerlingen met het spelen van kerstliedjes in de Jumbo Biezenkamp. Als echte opwarmer rondom een gezellige vuurkorf.

Christmas Carols meet jazz

Vanaf 19.00 uur verplaatst het concert zich naar het gebouw aan de Eikenlaan. Leerlingen die te horen zijn, hebben les bij Wilma Thalen, Ron Kesteloo, Bert van der Meulen, Marjan Tolboom en Arthur Rombouts. Door een gezellige mix met 'gelegenheidsbandjes' worden de kerstnummers overgoten met een licht jazzy swingsausje. Sprankelend en geheel in kerstsfeer!

Voor wie niet kan wachten: de muziekleerlingen zijn een dag eerder te horen bij Antares aan het Maximaplein, aanvang 14.00 uur.

Entree gratis

Tijd:      19:00 t/m 20:30 uur

 

 

 

De brochure met het  aanbod voor het seizoen 2016 2017 ligt voor je klaar bij Scholen in de Kunst Leusden.  Bij de meeste cursussen is het mogelijk om later in te stromen! 

Kijk voor het aanbod bij cursusaanbod (groepslessen) of blader door de online versie van de brochure.

 

 sidk_fb

 

Inschrijven seizoen 2016-2017
Inschrijven voor een cursus in het seizoen 2016-2017 kan online via de website en via het inschrijfformulier in de brochure.  

Cultuurkoepel in Leusden.

 overdracht notitie cultuur 25 juni 2015

De Cultuurkoepel Leusden is een samenwerking van Kunstgebouw Leusden, Bibliotheek Eemland locatie Leusden/Achterveld, stichting jeugd- en jongerenwerk De IJsbreker en stichting Theater De Tuin. De Cultuurkoepel staat voor verdieping en verbreding van cultuur in Leusden en wil alle inwoners van Leusden de kans geven en stimuleren in hun eigen woonomgeving mee te doen aan culturele activiteiten, passief of actief. Ambitie is de komende jaren cultuur dichtbij mensen te brengen. Populair gezegd: hierdoor wordt Leusden Leuker. 

Lees hier verder.  Klik op de afbeelding hieronder voor de visie van de cultuurkoepel.

 voorkant notitie 25 juni 2015

POPBAND-PROJECT 

In Kunstgebouw Leusden kun je spelen in een popband. Lees  hier verder.

 logo bandproject geel en paars

 

Muziekles (individueel) 

Iedereen die een muziekinstrument wil leren bespelen in Kunstgebouw Leusden is welkom bij één van onze goede en enthousiaste muziekdocenten. Zij werken als zelfstandigen in ons gebouw. Bekijk per instrument wat de mogelijkheden zijn. Neem vervolgens een kijkje op de website van de docent, vraag een proefles aan of meld je direct aan bij de docent van jouw keuze.

Accordeon
Blokfluit

Cello
Dwarsfluit
Gitaar-kampvuur

Gitaar
Harp

Keyboard
Piano

Saxofoon en klarinet         
Slagwerk en drums

Viool
Zang

 

 

 Huren

Bij Kunstgebouw Leusden kun je terecht voor het huren van ruimtes voor allerlei (culturele) activiteiten. De grote zaal is regelmatig in gebruik als concertruimte, podium, expositie- en presentatieruimte en culturele marktplaats. Muziekdocenten die een praktijk willen starten zijn welkom; Kunstgebouw Leusden biedt goede faciliteiten.

Samen
Kunstgebouw Leusden werkt graag samen met de culturele organisaties,  amateurkunstverenigingen en bedrijven in Leusden, met als doel om het publiek in Leusden van een rijk cultureel aanbod te voorzien dat insprireert, van een kwalitatief hoog niveau is en dat aansluit bij de wensen van de bewoners van Leusden. Bedrijven zijn welkom voor hun presentaties; het is mogelijk om je presentatie met een spetterende workshop te combineren.