Terug naar het overzicht

Audities Tristan Keuris Kamermuziek Concours

Tijdens het Tristan Keuris Kamermuziek Concours worden amateur ensembles uitgedaagd hun muzikale grenzen te verleggen. Tijdens de eerste voorronde spelen de ensembles voor een vakjury.

Scholen in de Kunst organiseert muziekconcours 

Dit voorjaar organiseert Scholen in de Kunst Amersfoort voor de derde keer het Tristan Keuris Kamermuziek Concours, een bijzonder evenement waarin samen muziek maken in de schijnwerpers staat.

 

Muziekconcours voor amateurensembles

Iedereen - van jong tot oud - die zingt of een muziekinstrument speelt is welkom. Ensembles, bestaande uit twee tot maximaal tien muzikanten zonder dirigent, kunnen deelnemen aan het concours. Deelname is uitsluitend bedoeld voor amateurmuzikanten en aankomende professionals. Er mogen geen professionele musici meespelen in een ensemble. 

Het gaat vooral om het plezier van samen muziek maken, de groei die je als muzikant doormaakt op het gebied van samenspel en de ontmoeting met andere muzikanten. De beloning zit 'm in voldoening, plezier beleven, leren en de ontmoeting met andere mensen en met andere muziek. Er zijn echter ook prijzen te winnen.

 

Hoe schrijf ik me in?

Ensembles kunnen zich inschrijven voor drie categorie├źn: tot 15 jaar, van 15 tot 21 jaar en vanaf 21 jaar. Je kunt je met je ensemble aanmelden tot 1 februari via www.keurisconcours.nl.

Koop nu een kaartje

Ticket info

Deelname na inschrijving, inschrijven vóór 1 februari

Data
18-02-2017
Tijd
09:30 t/m 16:30
Locatie
Eemhuis, Eemplein 75 te Amersfoort, op de vierde verdieping
Tarief
€ 15,00