Terug naar het overzicht

Concert Remy van Kesteren

De succesvolle, jonge harpist Remy van Kesteren verzorgt een concert als afsluiting van een masterclassmiddag voor harpleerlingen. Heb jij al een kaartje? Hiermee kun je de hele middag komen luisteren.

Remy van Kesteren

Remy van Kesteren, jong Nederlands harptalent, won de USA International Harp Competition 2013, de grootste harp competitie ter wereld, bereikte 500.000 bezoekers tijdens de Night of the Proms en onderneemt ambitieuze projecten, onder andere met choreograaf Hans van Manen in 2014.
Als vijfjarige werd hij van de schommel gelokt door mysterieus getokkel uit een open raam. Op z'n tiende stapte Remy van Kesteren het Utrechts Conservatorium binnen en voordat hij de opleiding met de hoogste lof afrondde, kon hij al terugblikken op twee succesvolle edities van zijn eigen Dutch Harp Festival.

 

Masterclasses & recital

Op zaterdag 18 februari geeft Remy van Kesteren twee grote masterclasses. Hij sluit de dag af met een recital/concert op zijn elektrische harp. Deelname aan de masterclasses is niet meer mogelijk, maar voor toehoorders is nog genoeg plek. Met een toegangskaartje ben je de hele middag welkom. 

Wil jij deze dag (of delen daarvan) bijwonen als bezoeker? Voor € 12,50 kun je de hele middag genieten van de masterclasses en de recital bijwonen.

 

Programma

13:00 Masterclasses
14.00 pauze
14.10 Masterclasses
15.10 Deelnemers en luisteraars verlaten de zaal. Je kunt iets eten/drinken in café Bruis tot aanvang concert
15.15 Soundcheck
16:00 Concert Remy van Kesteren
17:00 Meet & greet / cd verkoop + signeren 
17:30 Eind

Koop nu een kaartje

Ticket info

online kaartverkoop via www.kunstbrouwerij.nl

Data
18-02-2017
Tijd
13:00 t/m 17:30
Locatie
Eemhuis, Eemplein 75 te Amersfoort, op de vierde verdieping
Tarief
€ 12,50, luisteren naar masterclasses & recital