Terug naar het overzicht

Jaarconcert Accordeon Vereniging Amersfoort

A.V.A., een juxebox en een prachtige avond

 

Accordeon Vereniging Amersfoort (A.V.A.) geeft met haar drie orkesten een jaarconcert op zaterdagavond 25 maart 2017, vanaf 19:30 uur in de aula van het Corderius College, Lambert Heijnricsstraat 23 te Amersfoort.

 

Het concert heeft als thema ‘jukebox’ en geeft u als publiek controle over het programma. Volg de rode loper, treed binnen en waan u in het binnenste van de jukebox, omringd door LP’s. Dirigenten Annelie Pellewever en Herman van Valkengoed wachten op uw ‘Dime in the jukebox’ om de gewenste afwisseling tussen de nummers ten gehore te brengen.

 

De grote diversiteit in de nummers in de jukebox en de samenwerking met koor Popvalley zijn de ingrediënten van een niet te mislukken recept voor een prachtige avond. Wees welkom en laat u verrassen door de variatie in de muziekstijlen, waarbij u het ene moment niet stil kan blijven zitten en het andere moment moet vechten tegen uw emotie.

 

Kijk voor meer informatie op www.accordeonverenigingamersfoort.nl, mail naar info@accordeonverenigingamersfoort.nl of bel secretaris Andrea van Diermen op tel. 033 - 785 04 68.

 

Details
Jaarconcert Accordeon Vereniging Amersfoort
Zaterdag 25 maart, Lambert Heijnricsstraat 23, Amersfoort
Zaal open 19:30 uur, aanvang concert 20:00 uur.
Entree €10,00, tot 12 jaar €5,00

 

Ticket info

info@accordeonverenigingamersfoort.nl

Data
25-03-2017
Tijd
20:00 t/m 22:30
Locatie
Corderius College, Lambert Heijnricsstraat 23 te Amersfoort
Tarief
€ € 10,-