Beeldende kunst

Spelen en ontdekken, dat is wat kinderen graag doen. Het creatieve proces en de unieke inbreng van ieder kind staat centraal in onze cursussen. Op gezellige jongerenmiddagen kan creatief talent tot uitbarsting komen in het Jongerenatelier en bij tekenen en schilderen en street art. Beeldend werken op eigen niveau en dan een stapje verder zien te komen, dat is wat we volwassenen bieden. Tekenen en schilderen, fotografie, grafiek, beeldhouwen en boetseren, keramiek, sieraden maken, textiel of emailleren, er is keuze genoeg.

Gevonden cursussen: 37

Beeldend atelier, 12 - 18 jaar

Wil je ontdekken wat jouw beeldende talent is, dan is deze cursus echt iets voor jou. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met ruimtelijke vormen, sieraden maken, digitale fotografie, graffiti of mode.

Tekenen & schilderen, 12-15 jaar

Van portret tot strip, van stilleven tot het maken van een affiche, in deze cursus draait het om tekenen en schilderen. Er is veel ruimte voor eigen werk, waar jouw fantasie en verbeelding alle ruimte krijgt.

Tekenen & schilderen, 15-21 jaar

Heb je al meerdere jaren getekend en geschilderd en wil je door naar een 'next level'? Of denk je erover om naar de Kunstacademie te gaan? Dan is dit de juiste cursus voor je.

Kunstclub, 6 - 12 jaar

De Kunstclub, daar wil je bij horen! In uitdagende opdrachten leer je je ideeën in klei, verf, hout, karton en allerlei andere materialen uit te voeren. Zo wordt je fantasie werkelijkheid in een echt kunstwerk.

Jongens techniekclub, 8 - 12 jaar

Voor vindingrijke en technische jongens hebben we de Jongens techniekclub! Een cursus voor jongens, die graag bouwen, knutselen en met techniek bezig zijn.

Tekenclub, 6 - 12 jaar

Zit jij het liefst te tekenen of leef je je graag uit met verf? Dan ben je hier op je plek. Je leert verschillende materialen en technieken gebruiken en maakt je eigen kunst.

Meidenmodeclub, 6 - 12 jaar

Gek op mode en kleding? Kom dan bij de meidenmodeclub, een plek waar je creatief aan de slag gaat met mode, stijl en accessoires. Een aanrader voor creatieve meiden!