Jongeren

Laat jezelf zien! Zang, dans, theater, beeldende kunst en muziek maken, Scholen in de Kunst heeft het allemaal in huis. Wil jij aan de slag met je talent of voor je plezier creatief bezig zijn? Geef je, net als andere honderden jongeren, op voor een cursus bij Scholen in de Kunst. Gebruik de filters en vindt de cursus die bij jou past!

 


Gevonden cursussen: 58

Beeldend atelier, 12 - 18 jaar

Wil je ontdekken wat jouw beeldende talent is, dan is deze cursus echt iets voor jou. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met ruimtelijke vormen, sieraden maken, digitale fotografie, graffiti of mode.

Tekenen & schilderen, 12-15 jaar

Van portret tot strip, van stilleven tot het maken van een affiche, in deze cursus draait het om tekenen en schilderen. Er is veel ruimte voor eigen werk, waar jouw fantasie en verbeelding alle ruimte krijgt.

Tekenen & schilderen, 15-21 jaar

Heb je al meerdere jaren getekend en geschilderd en wil je door naar een 'next level'? Of denk je erover om naar de Kunstacademie te gaan? Dan is dit de juiste cursus voor je.

StreetArt & Graffiti, 10 - 18 jaar

StreetArt is de kunst van de straat. Dus graffiti, maar ook werken met stiften en je eigen funny figures maken. Een cursus waar je heel creatief zelf aan de slag kunt!

Klassiek ballet, 15 - 18 jaar

Heb je al jaren klassiek ballet gedaan? Dan is dit de cursus voor jou! We besteden extra aandacht aan souplesse, een correcte lichaamshouding, presentatie, spitzen en dynamiek van de beweging.

Klassiek ballet, 12 - 18 jaar

Heb je als kind al een danscursus gevolgd en wil je verder met klassiek ballet? Dan is deze cursus iets voor jou! Je hebt wel enige danservaring nodig.

Moderne dans, 12 - 15 jaar

Heb je enige danservaring en wil je graag kennismaken met moderne dans? Dan is deze cursus een goede keuze. Je maakt kennis met de basics van moderne dans.

Moderne dans, 15 - 18 jaar

Houd jij van moderne dans en heb je al ruime danservaring? Dan ben je in deze cursus op je plek! Je leert hoe je emotie en energie in je beweging brengt en zo wordt je dansen expressiever.