Kinderen

Lekker dansen, schilderen, toneel spelen of muziek maken? Dat doe je bij Scholen in de Kunst. Want kunst en kinderen horen bij elkaar. Jullie zijn spontaan, nieuwsgierig en bovenal creatief! Via muziek, dans, theater en beeldende kun je je eigen onderzoek doen in de wereld die kunst heet.

Gevonden cursussen: 81

Kunstclub, 6 - 12 jaar

De Kunstclub, daar wil je bij horen! In uitdagende opdrachten leer je je ideeën in klei, verf, hout, karton en allerlei andere materialen uit te voeren. Zo wordt je fantasie werkelijkheid in een echt kunstwerk.

Jongens techniekclub, 8 - 12 jaar

Voor vindingrijke en technische jongens hebben we de Jongens techniekclub! Een cursus voor jongens, die graag bouwen, knutselen en met techniek bezig zijn.

Tekenclub, 6 - 12 jaar

Zit jij het liefst te tekenen of leef je je graag uit met verf? Dan ben je hier op je plek. Je leert verschillende materialen en technieken gebruiken en maakt je eigen kunst.

Meidenmodeclub, 6 - 12 jaar

Gek op mode en kleding? Kom dan bij de meidenmodeclub, een plek waar je creatief aan de slag gaat met mode, stijl en accessoires. Een aanrader voor creatieve meiden!

De camera wint altijd, 8 - 12 jaar

Van photoshop tot videoanimatie: deze cursus is een creatieve ontdekkingsreis in medialand. Zo laat je jouw fantasie op een nieuwe manier tot leven komen. Jouw kunst op een beeldscherm!

StreetArt & Graffiti, 10 - 18 jaar

StreetArt is de kunst van de straat. Dus graffiti, maar ook werken met stiften en je eigen funny figures maken. Een cursus waar je heel creatief zelf aan de slag kunt!