Verjaardagsfeestje

Waan je een stoere hiphopdanser, speel de toneelsterren van de hemel, werk als een echte kunstenaar aan je kunstwerk of speel samen een muziekconcert voor je ouders: je verjaardag wordt pas echt feest bij Scholen in de Kunst!

We bieden creatieve feestjes zoals schilderen, dansen, muziek maken en bouwwerken timmeren. Onze kunstvakdocenten proberen zoveel mogelijk aan de wensen te voldoen. Zo kunnen we het thema aanpassen aan de leeftijd en voorkeuren van de jarige en een eindpresentatie aan alle ouders geven. Door dit van tevoren met de vakdocent door te spreken krijgt je een goed idee wat er tijdens het feestje gebeurt.

Een kinderfeestje bij Scholen in de Kunst kost 175 euro. Dit is inclusief materialen, iets te drinken en btw. Je kunt tot maximaal 15 kinderen meenemen. Bij beeldende feestjes rekenen we € 10,00 extra materiaalkosten vanaf de 10e deelnemer. De duur van het feestje is 2 uur, tussendoor krijgen de kinderen drinken en een kleine traktatie. Het is mogelijk om vooraf zelf meegebrachte taart te nuttigen in onze ontvangstruimte. Geef dit bij de reservering wel duidelijk aan.
Scholen in de Kunst bezit meerdere locaties in de stad Amersfoort en in Leusden. Je kunt hier bekijken welke locatie jouw voorkeur heeft. 

Heb je ideeën over een bijzondere invulling van een feestje? Wil je langer de tijd hebben, een feestje op een bijzondere locatie houden of het feestje echt groots aanpakken? Neem ook dan contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Aanvraagformulier verjaardagsfeestje