Theater

Doen alsof en iemand anders spelen vindt bijna iedereen leuk. Maar de kunst is natuurlijk om dat zó te doen, dat het ook nog leuk is om naar te kijken. Behalve het spelen van een rol, improviseren en presenteren, wordt er ook gedanst en gezongen, want een beetje toneelspeler kan alles. Dat is helemaal zo in de musicalklassen. En omdat je als toneelspeler ook wel een publiek wilt dat naar je komt kijken, wordt er in alle cursusgroepen veel aandacht besteed aan presentaties en kleine voorstellingen.

Gevonden cursussen: 19

Ik ben een kunstenaar, 4 - 7 jaar

Dit is een oriëntatiecursus voor jonge kinderen, waar je kunt kennismaken met alle kunstdisciplines. Je gaat 8 lessen dansen, muziek maken, toneelspelen en knutselen. Na deze cursus is kiezen hopelijk makkelijker geworden!

Musical, 8 - 12 jaar

Waar ligt jouw talent? Bij zingen, dansen of toneelspelen? In de musicalles hoef je niet te kiezen, want daar komt alles aan bod!

Productieklas Holland Opera, 8 - 12 jaar

Wil jij ook op de planken staan met professionele acteurs en musici? Als je meedoet met de productieklas, dan kan dat! Dit jaar een reprise van het succesvolle 'Roodhapje', de hit van Holland Opera van de kerstvakantievan vorig seizoen!

Toneel, 12 - 18 jaar

Jongerentheater is de plek voor iedereen die in de eerste of tweede klas van het voortgezet onderwijs zit en graag theater speelt. Theater to the next level: je gaat op zoek naar je plek in de spotlights!

Toneel, 16+

Spelen, maar ook theatermaken? Hier ga je al spelend experimenteren en zo het theatermaken ontdekken. Onder begeleiding van verschillende docenten maak je scènes. Een gezellig, intense en leuke theatercursus.

Theaterproductie, 16+

Met enige theaterervaring kun je je inschrijven voor de cursus Theaterproductie. Echt bedoeld om je eigen manier van spelen te ontdekken en je grenzen te verleggen.

Musical, 12 - 15 jaar

Musical, zingen, dansen, spelen... het komt hier allemaal samen. Natuurlijk wordt je eigen creativiteit aangesproken in het maken van de musical. Dus niet alleen repeteren, maar juist spelen.

Musical, 12 - 15 jaar

Musical, zingen, dansen, spelen... het komt hier allemaal samen. Natuurlijk wordt je eigen creativiteit aangesproken in het maken van de musical. Dus niet alleen repeteren, maar juist spelen.