Volwassenen

Welkom! Hieronder vindt je alle cursussen Dans, Theater, Beeldende Kunst en Muziek. Door het filter te gebruiken kom je snel bij de gezochte cursus, lestijd of locatie. Je kunt ook steeds voor de volgende pagina kiezen. Zoek je iets dat wij nog niet in het aanbod hebben, neem dan contact met ons op. Wie weet kunnen we elkaar dan toch van dienst zijn.

Gevonden cursussen: 101

Ontdek beeldende kunst, niveau 1

Maak kennis met de verschillende disciplines binnen de beeldende kunst en ontdek wat het beste bij je past. Leuk om je te oriënteren, of als je niet kan kiezen!

Tekenen & schilderen, de basis, niveau 1

Wil je leren tekenen en schilderen? Leren werken met vorm, kleur en compositie en je eigen werkwijze ontwikkelen? In deze cursus leg je een goede basis om je daarna te gaan specialiseren.

Portret & model, niveau 2

In deze cursus werk je naar aanschouwing: er is altijd een model dat poseert. Er is een duidelijke cursusopbouw met gevarieerde oefeningen gevolgd door lange poses.

Tekenen & schilderen, niveau 1-2

Een korte basiscursus voor mensen met weinig tot geen ervaring, maar die wel de passie voelen om te tekenen en te schilderen. We beginnen bij het begin en je zult jezelf al snel verrassen met mooi werk.

Tekenen & schilderen, niveau 2-3

Heb je de basiscursus gevolgd of op een andere manier ervaring opgedaan met tekenen en schilderen? Breid dan je vaardigheden verder uit in deze cursus.

Atelier Kunst & koffie, niveau 2-3

Is tekenen en schilderen al jaren je hobby en vind je het aangenaam om dat samen met leeftijdgenoten te doen? Dan ben je van harte welkom bij het Atelier Kunst & koffie in het Eemhuis.

Fotografie, niveau 2-3

Deze cursus is het vervolg op de cursus Fotografie, niveau 1 en ook geschikt voor de geoefende fotograaf. Je leert fotografie creatiever in te zetten en verlegt je grenzen met uitdagende opdrachten.