Adverteren

Op dit moment kunt u bij Scholen in de Kunst op twee manieren adverteren: in onze inschrijfbrochure en in het thuiswerkschrift voor muziekleerlingen.

Inschrijfbrochure
In de inschrijfbrochure, die jaarlijks medio april verschijnt, is het volledige cursusaanbod van Scholen in de Kunst opgenomen. Overzichtelijk ingedeeld op cursusaanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen. Het cursusoverzicht wordt aangevuld met praktische informatie en belangrijke data. Ongeveer eenderde van de brochure is gereserveerd voor adverteerders uit het culturele veld. 
De brochure is gratis verkrijgbaar op alle locaties van Scholen in de Kunst, Bibliotheek Eemland en andere culturele organisaties in Amersfoort, Leusden en Soest. Bovendien ontvangen nieuwe inwoners van Amersfoort de brochure tijdens Aangenaam Amersfoort. De brochure wordt verspreid tussen april en december, zolang de voorraad strekt.

Thuiswerkschrift cursisten
Naast onze brochure, bieden wij tevens de mogelijkheid in ons (cursisten)informatieboekje, het 'thuiswerkschrift' te adverteren. Een soort 'huiswerkschrift' voor onze (jonge) muziekleerlingen, dat intensief wordt gebruikt en bovendien wordt ingekeken door hun ouders/verzorgers.

Contact
Voor meer informatie over adverteren kunt u telefonisch contact opnemen met de adfeling communicatie: 033 479 80 12 of een mail sturen naar: advertentie@scholenindekunst.nl.
Wij sturen u met veel plezier onze advertentietarieven of een exemplaar van de brochure toe.