ICOON, Amersfoort-Noord

ICOON in Vathorst is een fonkelnieuw en transparant gebouw dat Scholen in de Kunst deelt met meerder partners. Tegelijk is het voldoende besloten om uw evenement succesvol plaats te laten vinden.

Theaterzaal
De theaterzaal heeft een capaciteit van 210 vaste zitplaatsen met een mogelijkheid om 40 stoelen extra bij te plaatsten (max. 250 stoelen). Gemeten vanaf de zijdoeken (poten) heeft het toneel een breedte van 10 meter en een diepte van 10 meter. Bij het gebruik door grote gezelschappen of orkesten kunnen de zijdoeken worden weggeschoven, wat een toneelopening oplevert van 14 meter breed.

     ICOON Theaterzaal - Copyright Henry Krul (11)ICOON Theaterzaal - Copyright Henry Krul (7)

Creatieve werkruimtes
U kunt kiezen uit verschillende creatieve ruimtes die, naast hun primaire doel, prima geschikt zijn voor werksessie, vergaderingen en andere bijeenkomsten.
De oppervlakte per werkruimte varieert van 80 tot 120 m2. In alle werkruimtes is  internetaansluiting.

Foyer en centrale hal
De ruime en industrieel ingerichte foyer van het ICOON of de intieme, sfeervolle hal zijn dé plekken voor een kop koffie of een glas wijn. Met modern, vrolijk en makkelijk verplaatsbaar meubilair zijn hier tal van mogelijkheden voor een speelse opstelling of gezellige inrichting.
De ontvangstruimten zijn flexibel in te richten voor bijvoorbeeld:
• een ongedwongen buffetopstelling
• een expositie
• een bijeenkomst met stands.
 De ontvangstruimten zijn op de begane grond.

Vergaderruimtes
ICOON heeft twee vergaderruimtes (met internetaansluiting):
• een ruimte voor maximaal 15 personen, die zich op de begane grond bevindt
• een grotere zaal voor maximaal 25 personen, op de tweede verdieping.

   ICOON - Copyright Henry Krul (114)ICOON - Copyright Henry Krul (92)

Maak kennis met ICOON of klik hier voor meer informatie. Bespreek de  mogelijkheden die er voor uw bedrijf zijn met onze coördinator van het projectbureau van Scholen in de Kunst Anita Theben Terville