Workshops

Wij kunnen creatieve workshops aanbieden in alle kunstdisciplines, zodat uw evenement een uniek karakter krijgt.

Wij organiseren creatieve workshops op maat. De professionele kunstdocenten van  Scholen in de Kunst staan tot uw beschikking. Ook kennen wij een groot aantal freelancers die graag een workshop of deelactiviteit voor u verzorgen. Voorop staat dat u en uw bedrijf de rode draad en de thema's bepalen. Onze docenten weten hieraan  kleur te geven.

Enkele suggesties:

Ludieke start
Open of sluit uw bijeenkomst op ludieke wijze met een theateract. Dat kan met: cabaret, verborgen theater, improvisaties, dans of zang.
Energizer
Schud iedereen wakker met een leuke korte fysieke onderbreking. U kunt de zinnen verzetten met zang-, theater- of percussieles. Iedereen wordt weer monter.
Blow-up
U vergroot uw favoriete drankje, bloem of taartje uit op doek. U krijgt inzicht in vorm, kleur, verhouding en compositie. Aan het eind heeft u een eigen kunstwerk.
Maskers
U kruipt in de huid van iemand anders met een masker dat u zelf maakt. De maskers worden gemaakt van allerlei materialen en kunnen beschilderd worden.
Doun-Doun doen
U gaat op een djembé trommelen. In een groep speelt u twee of drie ritmes tegen elkaar in. Er ontstaat een melodie van ritmische klanken en het resultaat wordt spectaculair. 
Lyrisch hart
U danst de dans der verleiding, de tango, een dans met een ingehouden èn gepassioneerd karakter. U leert de tango op muziek uit de Argentijnse hitparade.
Capoeira
Een unieke mix van dans, vechtsport, acrobatiek en muziek uit Brazilië. De dans werd ontwikkeld door Afrikaanse slaven in Brazilië. Wie durft?

Wilt u meer informatie? Stel uw vraag via het contactformulier of neem contact op met Anita Theben Terville 033 496 82 21.