Masterclassdag voor blazers, met Nederlands Blazers Ensemble

Tijdens het masterclassweekend op 11 en 12 maart hebben we met medewerking van het Nederlands Blazers Ensemble een hele dag vol activiteiten voor blazers.

Het Nederlands Blazers Ensemble geeft een masterclass, je kunt meedoen aan een blazersversie van een Beethovensymfonie en je kunt ook gewoon komen luisteren!

Nederlands Blazers Ensemble geeft masterclass

Drie leden van het Nederlands Blazers Ensemble, bekend van het alternatieve nieuwjaarsconcert, geven een masterclass aan een aantal van onze leerlingen. Meedoen is helaas niet meer mogelijk, maar toehoorders zijn van harte welkom om gratis te komen luisteren.

 

Blazersbende Beethoven Remix

's Middags gaat een grote groep blazers onder leiding van onze docent Kees Vos een bijzondere versie van de zevende symfonie van Beethoven instuderen. Kees Vos schreef een bijzonder arrangement voor blazers. Zo heb je de zevende nog nooit gehoord! Geef je snel op, want vol = vol!

 

Slotconcert met o.a. Jong Nederlands Blazers Ensemble

En natuurlijk is er een afsluitend concert voor alle liefhebbers: alle ensembles van deze dag treden op voor publiek. Als kers op de taart laat ook het Jong Nederlands Blazers Ensemble van zich horen! Koop hier je kaartje.