Aanmelden Struinen in de Tuinen weer mogelijk!

Driemaal Hoera Hoera Hoera! Amersfoort mag zich gaan opmaken voor de zesde editie van Struinen in de Tuinen! Op 2 juli 2017 wordt de hele stad weer in vervoering gebracht met optredens van podiumkunstenaars in verschillende tuinen door de hele stad.

Struinen in de Tuinen? Ja! Struinen in de Tuinen is hét tuinenfestival, waarbij tuinen in Amersfoort worden omgetoverd tot een tijdelijk podium met een wel zeer intiem karakter! Iedereen kan genieten van diverse optredens van lokale talenten, van singer-songwriters met een gouden strot, tot theatermakers die je verassen, tot koren die je omver blazen! Elke artiest speelt drie keer een optreden van 30 minuten en alle optredens zijn gratis te bezoeken. Beleef het karakter van Amersfoort, de gastvrijheid van de bewoners en ontmoet talentvolle lokale muzikanten als bezoeker.

Heb je een tuin die je openbaar wilt stellen? Alles kan, alles mag! Van balkon tot stadstuin, tot gemeenschappelijke tuin.
Naast tuinen is Struinen in de Tuinen ook weer opzoek naar artiesten uit Amersfoort die hun liefde voor kunst willen verspreiden. Van smartlap tot jazz en van kindertheater tot poëzie. Niks is te gek!

Aanmelden kan via www.struinenindetuinen.nl

Maarten J Eykman (2)